Vindturbin 48V 1000W

  • Vindturbin 1000w
  • Rotordiameter 1,8m
  • Spenning 48v
  • Max effekt 1500w
  • Vindstyrke max 40 m/s

En vindgenerator passer ikke "hvor som helst" og det er et par ting du bør tenke på før du går til anskaffelse av en vindgenerator. Men plasseres og monteres den riktig, vil vindgeneratoren gi mye mer strøm enn et stort solcellepanel, særlig når du trenger det mest om høsten og vinteren.

Du bør ha jevn vind der du plasserer vindgeneratoren. Kastevinder og fallvinder vil redusere vindgeneratorens levetid og gi mer støy, samtidig som strømproduksjonen blir dårlig. Vindgeneratoren bør plasserers så høyt som "mulig", til høyere opp du kommer, dess sterkere og mer stabil vind får du. Til høyere opp og fritt du kommer, dess mindre blir også turbulensen, noe som reduserer støyen og gir bedre strømproduksjon. Ideelt sett bør enhver vindgenerator plasseres 6 meter over nærliggende hindringer i en radius på 75 meter.

Vindgeneratoren bør plasseres nær batteribanken for å unngå spenningstap i ledningen. Den bør samtidig ikke være i direkte kontakt med f.eks. hytten, da vindgeneratoren avgir en del vibrasjoner som vil forplante seg i hytten.

I henhold til maskin direktivet så må det monteres nødstopp på roterende utstyr. Dette for å beskytte personell og vindmølle. Nødbrems skal aktiveres hvis vind overskrider 25 m/s. Denne bryteren har vi også i sortimentet. 

Ta kontakt for eksakt fraktpris.

kr 9 500,00
ekskl. MVA kr 7 600,00