Vi ønsker å bidra til økt bærekraft gjennom kvalitetsprodukter og bli en totalleverandør av energiløsninger på og utenfor strømnettet.

 

Vi tilbyr nå også grønt lån gjennom Sparebank 1 SMN. Det vil si at du kan finansiere innkjøpet med et av markedets beste betingelser og renter tilnærmet boliglån.

Vi ønsker å bidra til økt bærekraft gjennom kvalitetsprodukter og bli en totalleverandør av energiløsninger på og utenfor strømnettet. For å få til dette, har vi på veien fått inn flere anerkjente investorer og styrket teamet.


Vi tilbyr nå også grønt lån gjennom Sparebank 1 SMN. Det vil si at du kan finansiere innkjøpet med et av markedets beste betingelser og renter tilnærmet boliglån. 

Chainpro AS ble stiftet i 2019 og er produsent av batteripakker- og systemer i tillegg til at vi leverer solceller og tilhørende utstyr. Med bærekraft og sirkulær-økonomi i fokus, bygges en stor del av batteripakkene av re-sertifiserte litium-ion batterier fra elbiler. Dette bidrar til å forlenge livet av batteriene og reduserer utslippet per elbil produsert. Batteriene kommer i ulike størrelser som passer til alt fra hytter til hus, i tillegg til at vi tilbyr skreddersydde løsninger etter behov, eksempelvis batterikontainer.


Formålet med batteriene er å lagre energi og er ofte et supplement til solcellene på taket, eller et styringssystem for å kutte energitoppene og lagre strøm når prisene er lave. Enkelte pakker kommer som kun batteri med en styringsenhet, mens andre leveres som komplette system med inverter, intelligent styring og alt en trenger for å koble det i veggen.

 


Ansatte

Sverre Magnus Fordal

Daglig leder

Erlend Hamstad

Teknisk sjef / CTO

Lars Ljøkjell

Salgssjef

Bjørn Pettersen

Teknisk / Produksjon

Christian W. Christensen

Produksjon

Chainpro's bærekraftsmål