VICTRON VE.Direct til NMEA2000 interface

VICTRON VE.Direct til NMEA2000 interface
Denne NMEA2000-droppkabelen gjør at BMV-700-informasjonen er tilgjengelig for et NMEA2000-nettverk.
Batteriinformasjon, for eksempel spenning, strøm og ladestatus, kan vises på fellesdisplayer fra andre produsenter som godtar NMEA2000-dataene som sendes.

Begrensninger:

• kabelen virker ikke hvis den brukes sammen med andre VE.Direct-produkter, slik som solladere, vekselrettere, BMV-712 Smart eller SmartShunt.

• Når den brukes i kombinasjon med en BMV-702, vil det være begrenset funksjonalitet med hensyn til AUX-funksjonen i BMV: Når den brukes til å måle startbatterispenning, vil spenningen bli overført til NMEA2000-nettverket. Men når den brukes til å måle temperatur og/eller midtspenning, blir dataene ikke overført på NMEA2000-nettverket.

UTDATERT: denne grensesnittkabelen er utdatert. Bruk en GX-enhet i stedet siden den gir mer og bedre funksjonalitet. Mer detaljert informasjon i dette NMEA 2000-kapitlet. Og bekreft at du har lest vår Marine MFD- integreringsguide.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 2 979,00
ekskl. MVA kr 2 383,20