VICTRON Smart Battery Sense Long Range

VICTRON Smart Battery Sense

Smart Battery Sense er en trådløs batterispenning- og temperatursensor for Victron MPPT solcelleladere.
Ved måling av spenning og temperatur vil ladning av batteriene forbedres, noe som øker oppladningseffektiviteten og forlenger batteriets levetid.

Forbedrer batterioppladning
Ved å måle spennings ved batteribankens terminaler unngår man spenningstap på grunn av ledningsmotstand, og dermed garanterer korrekt ladespenning.

Når det gjelder blybatterier, brukes data fra batteritemperaturen for å justere verdiene av ladespenningen: kalde batterier krever høyere ladespenning, mens varme batterier krever lavere ladespenning.
Når det gleder litiumsbatterier brukes data fra batteritemperaturen for å deaktivere oppladning når batteriene er for kalde: oppladning av litiumbatterier ved eller under frysepunktet fører til permanent skade på cellene.

Enkel, grei - smart

Installasjonen er enkel, rask og ukomplisert.
Alt du trenger å gjøre er å koble sammen enhetens to klemringer til batteriets terminaler og deretter Smart Battery Sense-enheten direkte til batteriet ved hjelp av selvklebende teip.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 599,00
ekskl. MVA kr 479,20