VICTRON Quattro-II 24/5000/120-50/50 Kombinert Batterilader og Inverter

VICTRON Quattro-II 24/5000/120-50/50 Kombinert Batterilader og Inverter

Quattro-II er en kombinert vekselretter og lader som Multiplus-II. I tillegg kan Quattro-II akseptere to AC-innganger og koble automatisk til den aktive kilden. De mange funksjonene inkluderer en ekte sinusbølgeinverter, adaptiv lading, hybrid PowerAssist-teknologi, og flere integrasjonsfunksjoner i systemet som operasjon i tre eller splittede fase og parallell operasjon.

To AC-innganger og to AC-utgangerQuattro-II kan kobles til to uavhengige kilder til vekslende strøm, for eksempel landskraft og en generator eller to generatorer. Quattro-II-en vil kobles automatisk til den aktive kilden. Hovedutgangen har en funksjonalitet uten pauser. Ved nettfeil, eller når land- eller generatorstrøm kobles fra, vil Quattro-II overta forsyningen til de tilkoblede belastningene. Datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten forstyrrelser da dette skjer så raskt (mindre enn 20 millisekunder). Den andre utgangen er bare levende når vekselstrømmen er tilgjengelig på en av inngangene til Quattro-II. Laster som ikke skal utlede batteriet, for eksempel klimaanlegg, eller en varmtvannsbereder kan kobles til utgangen.
Unik PowerAssist-funksjon

Quattro-II forhindrer overbelastning av en begrenset vekselstrømskilde, slik som en generator eller landstrømtilkobling. Batteriladingen reduseres automatisk ved overbelastning. Det andre nivået vil øke generatorutgangen eller landstrømforsyningen med strøm fra batteriet.

Virtuelt ubegrenset strøm takket være parallell drift
Opp til 6 Quattros kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Tre-fase og split fase figurasjon er også mulig.

Konfigurering
Noen justeringer kan gjøres med DIP brytere på enheten, ment for full konfigurering behøves denne: https://skanbatt.no/product/847119/victron-interface-mk3-usb-ve.bus-til-usb
Dersom den er koblet opp til Victron VRM poralen med en GX enhet kan den også konfigureres via internett.

Tekniske data inverter:

  • Innspenning: 19 - 33V
  • Utspenning: 230V AC
  • Maks belastning: 5000VA (4000W / 9000W peak)
  • Egetforbruk: 18W
  • Egetforbruk søkemodus: 2W
  • Maks effektivitet: 96%
  • Anbefalt DC sikring: 400A

Tekniske data batterilader:

  • Innspenning: 187 - 265V AC
  • Maks ladestrøm: 120A
  • Egen kanal på 4A til f.eks startbatteri

Dimensjon: 560x328x148mm / 30KG


Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


kr 41 895,00
ekskl. MVA kr 33 516,00