RUUVI Tag Pro Bluetooth Sensor - IP67

RUUVI Tag Pro Bluetooth Sensor - IP67
RuuviTag Pro er en miljøsensor som passer perfekt til krevende industriell og seriøs hjemmebruk. Pro er basert på RuuviTags vellykkede konsept og bringer i tillegg flere nye enestående funksjoner til bordet. RuuviTag Pro er den robuste Ruuvi-sensoren med åpen kildekode du har ventet på. Den IP67-sertifiserte RuuviTag Pro (3-i-1) kommer med en pustende membran som muliggjør overvåking av luftfuktighet. Den tåler midlertidige våte forhold. 

Fra -40 til +85 °C

RuuviTag Pros kabinett og elektronikk er designet for å fungere uten avbrudd i et bredt temperaturområde. Vedlikeholdet er minimalt fordi det medfølgende Ruuvi CR2477T bredtemperaturbatteriet varer i opptil 2 år.

Våt-sertifisert

RuuviTag Pro tåler våte og røffe forhold. Den IP67-sertifiserte RuuviTag Pro (3-i-1) kommer med en pustende membran som muliggjør overvåking av luftfuktighet. Den tåler midlertidige våte forhold. 

Profesjonell montering

RuuviTag Pro har to sterke monteringsører som gjør det mulig å bruke pålitelige installasjonsmetoder. Tretak, gyproc vegger, betongfundamenter, you name it. Fest og mål profesjonelt der du måtte trenge det.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 595,00
ekskl. MVA kr 476,00