Victron Centaur Batterilader 24V 40A 3-kanaler

Victron Centaur Batterilader 24V 40A 3-kanaler
Kraftig 24V batterilader på hele 40A med 3-utganger
Laderen er glimrende til hurtiglading av store batteribanker i f.eks hytter eller større båter

Den nye serien av batteriladere fra Victron Energy har blitt designet for å være et ekte world-wide produkt. Universelt samsvar og inngang/utgangs spesifikasjonene er milepæl egenskapene av den nye serien fra den etablerte nederlandske produsenten. Designet for å møte kravene av både EF for Europa og UL for USA, Centaur seriens inngang dekker automatisk 90-265VAC 45-65Hz input, noe som betyr at de kan brukes over hele verden.

Viktigst, og ulikt andre produkter som påstår å ha universell input, vil Centaur serien beholde full output styrke innen hele det spesifiserte spennet. Centaur modellen vil også fungere med en input mellom 90-400VDC, noe som gjør den til et perfekt ladende DC-DC omformer i en Elektrisk Diesel system. Andre funksjoner inkluderer full automatisk trestegs egenskaper som forsikrer at batteriene er fullt ladet til enhver tid og tre isolerte ladeutganger for multi batteri konfigureringer som passer de fleste typiske installasjoner

Serien inkluderer 12V og 24V modeller fra 16A til 100A. Fordi det samme produktet passer til alle båter, uavhengig av markedet det retter seg til eller hvor båten overtas, er det en like stor fordel båe for båtbyggeren og for båteieren. Bevisst om prisfølsomheten i dette konkurrerte markedet, vil den samme produktserien for alle markeder bety konkurransedyktigere priser. Uten å kompromitere kvaliteten av Victron Energy merket, er denne serien omfattende, konkurransedyktig og kompatibel uansett hvor i verden den brukes.

Mål: 505x255x130 / 12kg

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


kr 12 495,00
ekskl. MVA kr 9 996,00