VICTRON Blue Smart IP22 Batterilader 12V 15A 1-kanaler

VICTRON Blue Smart IP22 Batterilader 12V 15A 1-kanal

Batterilader av meget god kvalitet fra anerkjente Victron

Opp til 93% effektivitet
Disse laderne skaper opp til fire ganger mindre varme sammenliknet med industri standarden. Og når batteriet er fulladet, reduseres strømforbruket til 0,5 Watt, ca. fem-ti ganger bedre en industri standarden.

Innebygget BLUETOOTH; Fjernkontroll av batteristatusenBlue Smart IP22 har innebygd Bluetooth, slik at statusen til laderen og batteriet kan sjekkes på en smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC.

Laderens innstillinger kan konfigureres med VictronConnect-appen.

NATT og LAV stilling. Når den er i NATT eller LAV modus, er utgangsspenningen redusert til maks. 25% av den nominelle utgangen og laderen vil være fullstendig lydløs. NATTMODUS vil automatisk avsluttes etter 8 timer. LAV modus kan avsluttes manuelt.

Batteriet er ladet på en smart måte...til perfekt stand. Ladningsalgoritmen har seks trinn og får det beste ut av batteriet. Laderen gir batteriet den strømmen den trenger, opprettholder sin helse, sikrer bedre ytelse...og et lengre liv. Gjenoppretting av dypt utladede batterier, også kalt døde batterierSammenlignet med andre merker, vil Blue Smart IP22-laderen forsøke å lade opp et dypt utladet batteri ved å mate den med lav strøm på en tvungen måte. Den normale ladingen skal gjenopptas når det finnes nok spenning i batteriterminaler.

  • Innspenning: 180 - 265V AC
  • Ladespenning: Maks 15A
  • Utganger: 1 - kanal
  • 6- stegs ladeprogram
  • Kan brukes til de aller fleste batterityper som AGM, GEL, Lithium og bly/syre
  • Kan brukes som strømforsyning
  • Mål: 235x108x65mm / Vekt: 1,3kg

NB! Dersom kabelpakken skal benyttes i en fast installasjon så kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet 

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


kr 1 749,00
ekskl. MVA kr 1 399,20