ReGRID på Off-Grid hytte

05.12.2022

Nylig leverte vi en ReGRID til en større Off-Grid hytte som ikke hadde muligheten til å koble seg på strømnettet. Kunden her valgte en ReGRID 40 v8 sammen med solceller på bakkestativ fra oss.

Med et komplekst energilagringssystem med 40kWh batteri med komplett oversikt over anlegget til enhver tid, er nok dette anlegget ganske enestående i hytte-sammenheng i Norge. Mye av grunnen til at kunden valgte oss og produktet ReGRID var for å kunne ha forsyningssikkerhet til hytta da det ikke er mulighet for å koble seg på noe strømnett i området. Med innlagt vann så er det viktig med forsyningssikkerhet av strøm til oppvarming for å unngå frost om vinteren. Overvåkingssystemet som følger med ReGRIDen gir kunden muligheten til å se at alt fungerer som det skal i en app på telefonen uten å måtte dra opp på hytta.

På vinterstid er det her problemer med å produsere nok strøm kun fra solcellene, så da valgte kunden et aggregat som backup. ReGRIDen er bygget for å kunne installere autonom start av aggregat når det er behov for lading av batteriene. Dette fungerer slik at når batteriene kommer ned på en gitt spenning så vil aggregatet automatisk starte opp og lade batteriene opp til en annen gitt spenning. Så lenge det er nok drivstoff på aggregatet og litt hjelp fra solcellene så vil denne hytta ha tilgang til strøm året rundt.

Solcellene på denne hytta ble montert på bakkestativ. Dette var et et godt valg her grunnet plassmangel, vinkel og for å få solcellene på en åpen plass hvor skygge ikke skulle være et problem. Resultat ble i hvert fall veldig stilig mener vi!

Vi holder nå på med noen forbedringer av selve produktet og gjør oss klare for serieproduksjon av ReGRID. Med denne leveransen til en større Off-Grid hytte så er vi en erfaring rikere og ser positivt på at vi klarer å starte serieproduksjonen og levere nye anlegg fra februar 2023. Vi holder også på å styrke teamet vårt ved å ansette flere flinke folk. Vi har allerede ansatt 3 nye for å være klare for den økende etterspørselen vi har nå og som venter på oss i fremtiden.

Vi har hatt spesielt høy etterspørsel på ReGRID i det siste og vi har allerede tatt i mot en del henvendelser til venteliste på levering i 2023. Er du også interessert så anbefaler vi å ta kontakt for å sikre deg produktet i 2023!