Chainpro Energy tilbyr bransjeledende Off-Grid batteri løsninger med Skarpnes solcelletakstein – Din OVATI Partner -

20.12.2023


Chainpro Energy er nå en stolt OVATI™ Partner med ekspertise innen off-grid solenergi og energilagring. Vi oppfordrer andre OVATI-partnere og kunder til å ta kontakt for skreddersydde og pålitelige løsninger.

Skarpnes er en anerkjent aktør innen bygg- og elektrobransjen som tilbyr et spesialisert flerdagers kurs for å bli godkjent OVATI™ Partnere. Dette kurset dekker viktige aspekter av TEK17 med vekt på takkonstruksjon, i tillegg til NEK400/446 og Skarpnes sine egne løsninger. Målet med kurset er å sikre at partnere kan levere solcelleinstallasjoner av høy kvalitet som tar hensyn til både tak- og elektrotekniske detaljer, samtidig som de overholder gjeldende regelverk innen begge fagområder.

«Kurset skal sikre våre kunder en solcelleinstallasjon med høy kvalitet som ivaretar både tak- og elektrotekniske detaljer samt er i samsvar med gjeldende regelverk i begge fag» sier kurs og fagansvarlig Stian Tollisen på Skarpnes.

Med en vellykket idriftsetting av et off-grid batteri- og solcelleanlegg på ei øy i Sandefjord, demonstrerer Chainpro Energy sin forpliktelse til å levere høykvalitets produkter i krevende miljøer. Vår ekspertise kombinert med OVATI™-godkjent partnerskap hos Skarpnes gjør oss til en pålitelig partner for alle dine off-grid solenergibehov.

Chainpro Energy ser frem til å være din foretrukne partner for off-grid solenergiløsninger. Sammen med deg og Skarpnes kan vi forme en grønnere og mer bærekraftig fremtid med fokus på sirkulærøkonomi.

**Ta kontakt med oss:**

- Telefon: 73 60 59 05

- E-post: post@chainpro.no

- Besøk oss på www.chainpro.no for mer informasjon. Du kan lese mer om Skarpnes sin solcelletakstein her: https://www.skarpnes.com/produkt/solcelletakstein-flat-betong-med-solcelle/