VICTRON Venus GX System controller

VICTRON Venus GX System controller

  • Venux GX står for kommunikasjonssenteret for installasjonen din. Venus lar deg snakke med alle komponenter i systemet ditt og sørge for at de jobber i harmoni. Overvåking av levende informasjon og endring av innstillinger utføres ved å bruke smarttelefonen (eller annen enhet) gjennom vår gratis Victron Remote Management Portal (VRM).
  • Når du logger på, gir Venus GX en oversikt over systemet ditt: Batteriets ladetilstand; nåværende strømforbruk; energihøsting fra solcellesystem; strømforsyning fra strømnett/generator.
  • Victron Remote Management (VRM) gir full tilgang til de omfattende kontrollene og innstillingene til alle systemkomponenter som er koblet til CCGX eller Venus GX. Det tillater ekstern pålogging av bruker og personen som utfører installasjonen - fra hvor som helst, når som helst. Applikasjonen sørger også for problemfri diagnostisk kontroll og analyse av den arkiverte informasjonen.
  • Venus GX kan programmeres til å starte generatoren automatisk - utløst av lavspenning; høy etterspørsel; eller batteriets ladetilstand. Disse kan tilpasses for å forsinke tenningen til slutten av "stille" perioder - ved å unngå utilsiktet ulempe som kan oppstå midt på natten.
  • Fjernkonsollen gir visuell tilgang til levende informasjon og innstillinger av Venus GX...og siden det er fjernt - du kan gjøre det fra hvor som helst i verden.
  • Planlegger en tur? Med Venus GXs fjernovervåkingsfunksjonen kan du sjekke og sørge for at båten eller bobilen er klar til å gå. Med Venux GX, kan du også snakke med tilkoblet utstyr fra andre produsenter. Og Venus GX har en funksjon som lar deg sjekke tankene.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 4 179,00
ekskl. MVA kr 3 343,20