VICTRON VE.Bus BMS

VICTRON VE.Bus BMS

VE.Bus BMS beskytter hver enkelt celle i et Victron litium-jern-fosfat (LiFePO4 eller LFP)-batteri.Hver enkelt celle i et LiFePO4-batteri må beskyttes mot overspenning, underspenning og for høy temperatur. Victron LiFePO4 batterier har integrert balanse-, temperatur- og spenningsregulering (akronym: BTV) og kobles til VE.Bus BMS med to M8 sirkulære tilkoblingsledninger. BTV-ene fra flere batterier kan tilkobles etter hverandre i rekkefølge (daisy-chained).

BMSen vil:

Slå av eller koble fra belastningen i tilfeller der en celle under spenning er nært forestående Redusere ladestrømmen i tilfelle overspenning eller for høy temperatur i cellen er nært forestående (kun VE.Bus-produkter, se nedenfor) Slå av eller koble fra batteriladere i tilfelle overspenning eller for høy temperatur i cellen er nært forestående
AC detektor medfølger.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 1 929,00
ekskl. MVA kr 1 543,20