VICTRON Smart Battery Protect 12/24V 100A

VICTRON Smart Battery Protect 12/24V 100A


Smart BatteryProtect frakobler batterier fra unødvendig belastninger før det lades ut fullstendig (som vil kunne skade batteriet) eller før det har for lite strøm til å starte motoren.

Når Bluetooth brukes til å programmere Smart BatteryProtect kan hvilket som helst nødvendig til-/frakoblingsnivåer stilles inn.
Alternativt kan én av ni forhåndsdefinerte til-/frakoblingsnivåer stilles inn ved hjelp av programmeringsverktøyet (se bruksanvisning).

Om nødvendig, kan Bluetooth frakobles.

Smart BatteryProtect er en ensrettet anordning.
Den kan kun håndtere strømmen i en retning, så enten strømmen til en belastning eller strømmen fra en lader, men ikke begge strømmer på same tid.
I tillegg kan strømmen bare strømme fra IN-terminalen til OUT-terminalen.
Hvis den brukes med last, vil batteriet kobles til IN-terminalen, og hvis den brukes med en lader, vil laderen kobles til IN-terminalen.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 1 229,00
ekskl. MVA kr 983,20