VICTRON GX Tank 140

VICTRON GX Tank 140
GX Tank 140 registrerer avlesninger fra opptil fire tanknivåsensorer. Det er et tilbehør for vårt utvalg av overvåkingsprodukter for GX-systemet. Cerbo GX er den mest brukte modellen.

Tanknivåer kan leses lokalt i systemet, se skjermbilde, og kan leses eksternt gjennom vår VRM Portal. GX Tank er kompatibel med nåværende sendere (4 til 20 mA) så vel som spenningssendere (0 til 10 V). GX-enheten kobles til gjennom USB, og det er slik GX-tanken får strøm: det kreves ingen ekstra strømledninger.

Tankledninger er så enkle som mulig: to av de fire inngangene gir en strømforsyning på 24 V for å drive senderen. En ekstern strømforsyning kreves for de to andre kanalene, og det finnes en strøm i terminalen sammen med utganger for å kunne lette det. De øvre og nedre grensene kan konfigureres og tillater bruk av avsendere som kun gir en del av skalaen, for eksempel 0 til 5 V. For å gi en stabil lesing, målingene er gjennomsnittlig dempning. Dempingen kan konfigureres mellom 1 og 60 sekunder. Problemer relatert til defekte sensorer og ledninger oppdages: en alarm vil aktiveres når verdiene er utenfor området. For marine bruk kan GX-enheten overføre tanknivåer på NMEA 2000-nettverket for å plukkes opp av andre skjermer, for eksempel en kartplotter.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 1 579,00
ekskl. MVA kr 1 263,20