VICTRON Ekrano GX

VICTRON Ekrano GX

Ekrano GX representerer neste generasjon i GX-produktfamilien. Med sitt komplette utvalg av tilkoblinger og grensesnitt samt sin integrerte 7-tommers berøringsskjerm, er den den kraftigste GX-enheten til dags dato og lar deg
alltid ha perfekt kontroll over systemet ditt uansett hvor du er og for å maksimere ytelsen.
Bare få tilgang til systemet ditt via vår Victron Remote Management (VRM)-portal, eller få tilgang til den direkte ved å bruke den innebygde berøringsskjermen, en multifunksjonsskjerm (MFD) eller vår VictronConnect-app takket være Bluetooth-funksjonen.
Ekrano GX er også etterfølgeren til Color Control GX.

Perfekt overvåking og kontroll
Overvåk umiddelbart batteriets ladetilstand, strømforbruk, strømuttak fra PV, generator og strømnett, eller sjekk tanknivåer og temperaturmålinger.
Kontroller enkelt landstrøminngangsstrømgrensen, (auto)start/stopp generator(er) eller endre en hvilken som helst innstilling for å optimalisere systemet.
Følg opp varsler, utfør diagnostiske kontroller og løs utfordringer eksternt. Ekrano GX gjør enhver kraftutfordring til en uanstrengt opplevelse.

Utvid visningen

Den integrerte 7-tommers berøringsskjermen lar deg ha en umiddelbar oversikt over systemet ditt og justere innstillingene på et øyeblikk. Dens superslanke vanntette design gir mye fleksibilitet når det gjelder å designe et skarpt og rent dashbord. Berøringsfunksjonen kan deaktiveres (eller aktiveres) via en innfelt knapp på baksiden for å forhindre uautorisert bruk.

Maksimer systemytelsen

Ekrano GX tjener uendelige formål, og gir perfekt kontroll til de mest forskjellige bruksområdene. For løsninger inkludert generatorer, som Marine eller Offgrid & Backup, vil den automatisk starte/stoppe generatoren din, eller forsinke tenningen til slutten av "stille" perioder. For Energy Storage Systems holder den reservebatteriene på 100 %, slår inn under strømbrudd og leder overflødig (solenergi) til eget forbruk, og sparer penger. For bobiler og utrykningskjøretøy sørger den for at vitale systemer fungerer feilfritt. Men det er bare for å nevne noen...
Enkel montering og konfigurasjon
Ekrano GX er optimalisert for innfelt panel eller blindhullsmontering og har alt nødvendig monteringsmateriale levert. Påskruende rekkeklemmer holder alt sikkert på plass.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 9 995,00
ekskl. MVA kr 7 996,00