VICTRON Blue Smart IP67 Batterilader 12V 13A m/Bluetooth

VICTRON Blue Smart IP67 Batterilader 12V 13A

Vanntett batterilader fra Victron, beregnet for fastmontering i kjøretøy eller båt.
Laderen har IP67 innkapsling, som igjen betyr at denne er helt vanntett.  Batteriladeren starter fra 0V, noe som gjør den i stand til å starte lading av helt uttappede batterier.Laderen kan også brukes som strømforsyning.

Opp til 96% effektivitet
Disse laderne skaper opp til fire ganger mindre varme sammenliknet med industri standarden. Og når batteriet er fulladet, reduseres strømforbruket til 0,5 watt, ca. fem-ti ganger bedre en industri standarden.

Innebygget BLUETOOTH; Fjernkontroll av batteristatusen. Blue Smart IP67 har innebygd Bluetooth, slik at statusen til laderen og batteriet kan sjekkes på en smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC.

Laderens innstillinger kan konfigureres med VictronConnect-appen.

Batteriet er ladet på en smart måte...til perfekt stand. Ladningsalgoritmen har fem trinn og får det beste ut av batteriet. Laderen gir batteriet den strømmen den trenger, opprettholder sin helse, sikrer bedre ytelse...og et lengre liv. Batteriladeren kan stå tilkoblet over lengre tid uten å skade batteriet, takket være Victrons "storage" ladetrinn. Gjenoppretting av dypt utladede batterier, også kalt døde batterier. Sammenlignet med andre merker, vil Blue Smart IP67-laderen forsøke å lade opp et dypt utladet batteri ved å mate den med lav strøm på en tvungen måte. Den normale ladingen skal gjenopptas når det finnes nok spenning i batteriterminaler.

  • Innspenning: 180 - 265V AC
  • Ladespenning: Maks 13A
  • Utganger: 1 - kanal
  • 5- stegs ladeprogram
  • Kan brukes til de aller fleste batterityper som AGM, GEL, Lithium og bly/syre
  • Mål: 85x211x60mm / Vekt: 1,8kg

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


kr 1 799,00
ekskl. MVA kr 1 439,20