ReGRID 20

ReGRID er et komplett energilagringssystem for bolig. Et fullspekket batteri som inneholder alt en trenger for å koble det til solcellene og/eller strømnettet. ReGRID 20 kommer med 20 kWh batterikapasitet og 5kVa inverter.
Maksimal utnyttelse av solen
Overskudd av solstrøm du ikke bruker der og da blir lagret på batteriet slik at du også får brukt solstrømmen senere på kvelden. Dette gjør deg mindre avhengig av strømnettet, samtidig som man vil spare inn på nettleien man ellers ville betalt om en måtte kjøpe strøm på kvelden.
Lad opp når strømmen er billig
Med ReGRID kan man innstille batteriet til å lade på faste tidspunkt. Dette gjør at en kan lade hver natt når strømmen i snitt er billigst slik at en slipper å kjøpe strøm på dagtid når den vanligvis er mye dyrere. Et slikt oppsett gir både gode besparelser i tillegg til forutsigbarhet.
Kutt toppene i forbruket
ReGRID kan stilles inn til å ta over strømtilførselen i huset når en forbruker mye strøm samtidig. Dette gir deg en stabilitet i forbruket og sikrer at en ikke bekker over enkelte nivåer slik at man unngår å øke effektleddet.
Smart backup
Batterisystemet lagrer strøm som kan brukes som back-up om noe skulle skje med strømnettet. Overgangen med hvor strømforsyningen kommer fra skjer automatisk slik at hvis strømnettet ryker, så vil strømmen hentes rett fra batteriet uten opphold (under 20 millisekunder). Dette sikrer boligen og spesielt elektriske apparater som ikke tåler strømbrudd. Her finnes det flere muligheter, og du velger selv hvordan oppsettet ditt skal være. For eksempel så kan man stille inn en parameter slik at batteriet alltid skal holdes over 50% ladet.
Solcelleregulator
ReGRID inneholder en ultra rask MPPT solcelleregulator som optimaliserer utnyttelsen av solcellepanelene med intelligent styring for å oppnå full lading på raskest mulig tid. Den vedlikeholder også batterihelsen og gjør at batteriet lever lenger. Solcelleregulatoren tåler store anlegg med opptil 30 paneler.

Hvis du har solceller med tilbakelevering fra før, eller allerede planlegger dette, så ta kontakt slik at vi kan se om det er mulig å bruke vår kraftpakke opp mot dette systemet.
Kraftig lader og inverter
ReGRID leveres med kraftig inverter som gir mulighet til å være off-grid store deler av dagen. Det er denne som styrer hvor mye effekt du kan trekke fra batteriene og hvor raskt de kan lades. ReGRID 20 leveres med en inverter som greier 5kVA fra batteri og solstrøm.
Full overvåking og kontroll
System kan overvåkes og optimaliseres fra hvor som helst, både via app på mobil og desktop. Systemet byr på sanntids-oversikt og historiske data over blant annet strømforbruket, solproduksjon, batterikapasitet -og forbruk, hvor strømmen er hentet fra mm. Dette gir deg full kontroll på anlegget, i tillegg til at det kan settes opp ulike varslinger. Systemet kan også optimaliseres spesifikt etter dine energibehov og mulighetene er mange, som f.eks faste ladetider, kutte toppene, eller fastsatt minimumskapasitet.
Designet for nordiske forhold
Vi har designet ReGRID for at den skal tåle nordiske forhold. Den kan stå ute på vegg, plasseres i teknisk rom eller garasje.
Teknisk info

  • 5kVA lader/inverter
  • 10,4kWp MPPT solcelleregulator
  • 19,78 kWh brutto batteri kapasitet
  • Dimensjoner 1445x975x295
  • Driftstemperatur -25 to +50°C
    Mer teknisk informasjon finnes i ReGRID datablad. SpareBank 1 SMN tilbyr grønt lån til kjøp av ReGRID.

Har du spørsmål eller ønsker andre relevante produkter, bruk vårt kontaktskjema

Frakt:

Forventet leveringstid avhenger veldig om det er en vare som krever produksjon eller om det er en hyllevare. Har vi varen på lager så sendes det som regel innen 5 dager, men om det skal produseres tar det under normale forhold 5-10 dager. I perioder kan det være høy etterspørsel som gjør at leveringstiden blir lenger, og akkurat nå er forventet leveringstid på hyttepakker 15-30 dager. Ta kontakt med oss om levering haster.

*Produkter ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

kr 130 000,00
ekskl. MVA kr 104 000,00